Artiesten boeken bij entertainmentbureau Helemaal Koekoek voor après-ski, carnaval, foute party, oktoberfest of schlagerfestival

YVES SEGERS

De Vlaamse ambianceheld!


Al 30 jaar domineert Yves Segers de Vlaamse podia met zijn ambiancerepertoire. "Ik Schreeuw Het Van De Daken", "Waar Zijn Die Handjes", "Café De Zwaan" en "Een Beetje Gay (Dat Is Okay)". Het zijn slechts enkele hits die ongetwijfeld bij iedereen een belletje doen rinkelen.


Van Tien Om Te Zien tot de feesttent bij jou om de hoek, Yves is en blijft overal een graag geziene artiest. Een rasentertainer, zeg maar. 


Met een toegankelijk repertoire van eigen hits en bekende klassiekers, zet Yves binnen de 3 vingertellen heel de boel op z'n kop. 


Weldra een kermis, carnavalsfeestje of foute party?

Je weet wie te boeken!

Yves Segers boeken voor optreden in Vlaanderen via artiestenbureau Helemaal Koekoek. Informeer over de vraagprijs en shows.

Bekend van 

  • Hits als "Ik Schreeuw Het Van De Daken", "Waar Zijn Die Handjes", "Café De Zwaan" en "Een Beetje Gay (Dat Is Okay)"
  • Passages op nationale radio en televisie
  • Sterke ambiancemaker
  • Optredens op Het Schlagerfestival en de rest van Vlaanderen

KIJK & LUISTER

Yves Segers boeken voor optreden in Vlaanderen via artiestenbureau Helemaal Koekoek. Informeer over de vraagprijs en shows.

PRIJZEN & FORMULES

1 x 75 minuten samen met Louis Flion (tijdelijke aanbieding)

1 x 40 minuten live on tape: €1495

Na middernacht: €1695

Prijs vanaf 2025: €1595


Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.